2015. november 16., hétfő

Aromax légfrissítő spray



Sziasztok, 
a mai bejegyzés inkább illik a háztartás témába, mint a beauty-ba, de remélem azért így is lesz, akit érdekel majd közületek.  Nemrég alkalmam nyílt kipróbálni pár Aromax terméket, köztük ezt a légfrissítőt is, eukaliptusz, borsosmenta, és kakukkfű illattal. Ma róla osztanám meg a véleményem. 
A légfrissítő pumpás, sötét üvegben érkezik, még egy plusz dobozba is becsomagolva. Szerintem szép a doboz, bár kétségtelen, hogy több ismerősünk is értetlenül állt a lakásban itt-ott felbukkanó üvegcse felett, hogy ez mi.
Szokatlan csomagolású légfrissítő, az biztos. :)
A termék 20 ml-es kiszerelésű, ennek ellenére nagyon sokáig elegendő, mert egy kisebb helyiségbe elég egyetlen pumpálásnyi, egy nagyba is bőven elég 2-3 pumpálásnyi anyagot juttatnunk a levegőbe. Nagyon tartós az illata, és valóban nem csak elfedi a szagokat.
100%-ig natúr termékről beszélünk, a csomagoláson is fel van tüntetve, hogy gyógyszerkönyv minőségű illóolajok alkoholos oldata a termék, más összetevő nincs is benne.
Az illata közvetlenül fújás után eukaliptuszos, ezután bontakozik ki a borsosmenta, és végül a kakukkfű, ami a legtovább megmarad, bár én jobban örülnék a fordított sorrendnek, nagyon kedvelem az eukaliptuszt.
Valóban jól működik megfázásos időben is, ezt is volt alkalmam (sajnos?) tesztelni, tisztítja a légutakat is, illetve ha alvás előtt fújunk be vele a szobába, nyugodtabban is alhatunk. Kapható belőle egyébként levendulás is, annál ez a hatás valószínűleg még erősebb.
Az ára 1265 Ft, ami elsőre talán soknak tűnhet egy légfrissítőért (nekem annak tűnt), de tényleg annyira sokáig tartó, intenzív illat, és annyira kevés elég belőle, hogy megéri beruházni rá. 
Én szeretném még beszerezni a citromfű-borsosmenta-szegfűszeg, és a levendula-teafa illatakat is.
Kipróbáltam természetesen fertőtlenítésre is, arra is jó szívvel tudom ajánlani.

Összességében tehát egy olyan termékről beszélünk, amit érdemes megvásárolni, ha megvagyunk fázva, ha gyerkőc van a családban, illetve ha szeretnénk légfrissítőből is környezettudatosan, natúr terméket választani.

Nektek mi a véleményetek róla? Használtatok már hasonlót? Milyen légfrissítőt használtok?

2 megjegyzés:

  1. Tavaly ugyanezt kaptam meg a barátom anyukájától, mert annyira tetszett náluk, hogy meglepett vele. Tényleg sokáig elég, és a náthán is segít, sőt szerintem még az asztmásoknak is jó lehet, ha másnak nem, légzéskönnyítőnek, kisebb nyugtatónak is, ha olyan illatot választ az ember.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nahát, az asztma eszembe se jutott, pedig hát tényleg. :)

      Törlés