2015. február 21., szombat

Balea ajak-, és szemkörnyékápoló maszk TESZT


Sziasztok, a mai bejegyzésben egy olyan termékről szeretnék beszámolni Nektek, ami a dm boxban került hozzám. Ha érdekel Titeket, hogy mit is tud  a Balea szem-, és ajakkörnyék ápolója, tartsatok velem :)
A termék egy négyfelé perforált tasakban érkezik. Nekem ezekkel a tasakos termékekkel mindig meggyűlik a bajom, mert sosem bírom egyszerre elhasználni az egészet. Így történt ez ezzel a termékkel is, egyetlen negyednyi kis tasak elég volt 3-4 felhasználásra is, pedig körbekentem vele a szemem és a szám is. azt hiszem ez benne a legnagyobb negatívum. Utálom a már felbontott kis tasakokat tárolni, mert nem lehet lezárni, mindenfelé dobálózik, mert nem szívesen teszem  többi termék közé a már felbontottat. Egy szóval: macera.

Amit ígér:
Kisimítja a szem és az ajak körüli ráncokat, hiarulonsav és Q10 kombinációval csökkenti a ráncok mélységét. Bizonyítottan enyhíti a szem körüli sötét karikákat. Makadámiadió, jojoba és szőlőmagolajjal intenzíven hidratál, shea vaj tartalmának köszönhetően pedig kiválóan táplálja a bőrt.
Bőrgyógyászatilag tesztelt

Az összetétele számomra nagyon barátságos, ez mindenképpen jó. 
Az ára is szuper, 250Ft-ért szerezhetitek meg a dm-ben. 
Nekem még csak nevetőráncaim vannak a szemem sarkában, viszont a sötét karikáim jelentősek. Reménykedtem benne, hogy ezen segíteni fog, és szerencsére be is váltotta az ehhez fűzött reményeimet.
Nagyon jó felvinni az arcra, klassz az állaga. Az illata egy teljesen egyszerű krém illat. Nem irritálja a bőrt, szerencsére a szem környéki érzékeny bőrt sem. Az eltávolítása is egyszerű, nem kell sokáig szenvedni, hogy lejöjjön :)

Összességében véve ez egy jó maszk, akit nem zavar a tasakos kivitelezése, az mindenképp próbálja ki. Nem mondom, hogy nem fogom újra venni emiatt, de az biztos, hogy ha lehetne kapni tégelyes verzióban (akár nagyobb kiszerelésben), egy percig sem gondolkodnék.

Ti próbáltátok már? Bevált? Mi a véleményetek a tasakos termékekről?

2 megjegyzés:

  1. Szia Rami . Nemrég jöttem rá arra a megoldásra ezeknél a tasakos termékeknél,hogy az a legjobb, ha egy már kiürült valamilyen tégelybe belenyomkodom a tasak tartalmát.Igy járok el most már a tubusos termékeknél is amiből sehogy se tudom kinyerni az utlsó cseppeket.Kettőbe vágom a tubust és bele kaparom egy tégelybe a maradékot.Ez legutóbb az arcradirommal tettem és még 1 hónapig elég volt :) Nem szárad ki,nem lepi a por, stb. mert le van zárva,és ha már fizetünk érte,legalább nem veszik kárba.Különben aranyos csajszi vagy,nagyon szeretem a videóidat :) Évi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon köszönöm a tippet, szuper az ötlet :)

      Törlés