2013. október 1., kedd

Az e-book olvasóm


Sziasztok!

Ebben a  videóban az e-book olvasómat szeretném megmutatni Nektek, az elején leírom, milyen formátumú fájlokkal boldogul,
Olvas pdf-et, epub-ot, txt-t, drim-et, fb2-t, html-t
képeket is nézhetsz jpoeg, bmp, png, gif formátumban
videót wma, wav, flac, aac, ogg formátumban

A többi fontos infót edig megtudhatod, ha megnézed a videót:

4 megjegyzés:

  1. Én ebayről rendeltem tokot az ebook olvasómhoz, mert itthon a tokok vmi horror áron vannak... :D

    VálaszTörlés
  2. Én már régóta gondolkodok egyen, mert telefonon olvasni nem a legkényelmesebb. De valahogy amit félreteszek rá, abból előbb utóbb könyv lesz. És a nyomtatott könyvet legalább fel tudom tenni a polcra:)

    VálaszTörlés
  3. 16 shades of grey.... :)

    Nagyon köszi, hogy megcsináltad ezt a videót! Eddig nagyon kindle-párti voltam, csak ugye az ára ami húzós, de ezek után úgy érzem, bőven jó lesz nekem egy ilyen is. Csak lehetne megint akciós. :)

    Egyébként igen, azért a könyv, maga, és a papír tapintása, illata, főleg a régebbi könyveknél, az hiányozna nekem. Meg aztán látványelem is a szobámban, csak már annyi könyvem van, nem tudom őket hová tenni, és a család is egy emberként hördül fel, mikor hazahozok egy újabbat... Úgyhogy ez a két nagy pro és kontra áll egymással szemben nálam jelenleg, de mindenképp megéri szerintem venni egy ilyen olvasót, már csak ha azt nézzük, hogy kb 3-5 könyv árából kijön és sokkal többet tud rátenni az ember.

    VálaszTörlés