2011. szeptember 17., szombat

LA Colours - Tranquil, Enchanted

Ma ezt a két palettát fogom Nektek tesztelni, mivel ők még elmaradtak.
Remélem hasznos lesz számotokra!
Enchanted

Tranquil

Ha érdekelnek a tesztek, kattints a továbbra!



Ezekről a palettákról is csak azt tudnám elmondani, mint ITT a másik kettőről, szuperül pigmentáltak, nagyon tartósak, a csomagolásuk -bár egyszerű, de- nagyon biztonságos, Édesanyám szemét ezek is irritálták, nekem azonban semmi gondom vele. 
Ami különböző a múltkori két palettához képest, hogy ez egy színből tartalmaz több árnyalatot, így annak érdemes megvennie, aki ezeket használja leginkább. 
Nyilván ha valaki nem használ sosem zöldet, vagy kéket, akkor nem az Enchanted, illetve a Traquil van neki kitalálva, az ő számára ezek feleslegesek, és egyáltalán nem izgalmasak. 

Először itt van az Enchanted, amint látjátok, picikét porzik, de ez nem veszélyes, ettől függetlenül könnyen használható. Az applikátor, ha valaki szokott vele dolgozni, egészen jól használható, mindenesetre én megmaradok inkább az ecseteknél.
felső sor alap nélkül, alsó sor alappal

Amint látjátok, alap nélkül a csillogása sem jön ki, és a pigmentáltsága sem olyan szuper.

A Tranquilnál megijedtem, hogy a színek közel azonosak lesznek majd, lássuk, alaptalanul féltem-e:
Egyértelmű melyik sor készült alappal, és melyik anélkül, itt is sokkal csillogóbbak a színek, ha alapot használtunk alá. Talán mindkét oldalról a 2. szín, ami hasonló, de azért ott is fel lehet fedezni a különbséget.

Ezeknek a festékeknek is 10/10 pontot adnék, pláne ilyen árért. Örülök, hogy a tulajdonomban állnak, és nagyon sokat használom őket.

Nektek megvan valamelyik szemfesték? Melyik tetszik jobban? Jó ötletnek tartjátok, hogy egy palettában egy szín több árnyalata kapjon helyet? Megvásárolnátok, ha tehetnétek? Melyik szín tetszik Nektek legjobban a palettákból?


2 megjegyzés:

  1. én jó ötletnek tartom viszont ez már sok. ugy értem nagyon szépek igy a kezeden de ezek felkenve már tökre egybeolvadnának nem lenne nagy kontraszt:S de hát nem muszáj együtt használni őket..:)

    VálaszTörlés
  2. A zöld nagyon szép és hát tényleg látványos alappal.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés